Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (3.07 secunde)
Si nu puteam alege alta zi de lansare decat ziua im care am la Cinema Pro concertul Hatz Show. Speram ca piesa Banii sa o urmeze pe prima surioara si sa depaseasca 40 de milioane de vizualizari, adauga Dorian.
La cinema, puteti viziona in curand filmul La cinci pasi de tine, in regia lui Justin Baldoni. Cu: Cole Sprouse, Haley Lu Richardson Gen film:
Dupa aproape doua ore, la iesirea din sala de cinema, multumirea se citea pe chipurile spectatorilor, care nu au contenit cu laudele.
La cinema puteti viziona in curand filmul Fiicele doctorului March in regia Gretei Gerwig, cu Meryl Streep, Saoirse Ronan, Timothee Chalamet, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Emma Watson.
Asta seara, de la ora 21.00, puteti viziona filmul Ivana cea groaznica in regia semnata de Ivana Mladenovic. Cu:
Cel de-al doilea capitol de-abia asteapta reintalnirea cu baza sa de fani fideli de Afternatori, dar si sa fie descoperit de publicul cinefil care a fost privat de accesul la cinema de aproape o jumatate de an.
Duminica, 27 septembrie PRIETENII OAMENILOR - SCURTMETRAJE (6-9 ANI) 19.30 Gradina Antipa F VINE DE LA FERICIRE / H IS FOR HAPPINESS 19.30 Cinema Muzeul Taranului - Studio Horia Bernea Regia:
Potrivit Centrului National al Cinematografiei, 130.310.282 de romani au platit bilet la cinema pentru a vedea productiile lui Sergiu Nicolaescu.
In general, este vorba de sensibilitate tactila la anumite materiale pe care nu le suporta, de aceea copilul se poate opune cand vreti sa il imbracati cu anumite haine, sau sensibilitate auditiva. Din acest motiv copilul poate refuza sa intre la cinema, sau sa stea la concerte.
Monica Luminos le reaminteste sa evite, in aceasta perioada, sa mearga cu copiii in mall-uri, sali de cinema, supermarket pentru a nu mari riscul de gripa sau de a contracta alte virusuri respiratorii.
Aici, aproximativ 150 de bolnavi vor avea la dispozitie un salon de coafura, un supermarket, cinema, teren de sport. Deputatul s-a inspirat dintr-un model olandez din comuna Weesp, la aproximativ 20 de kilometri de Amesterdam pentru pacienti suferinzi de dementa.
Celor mici li s-a pregatit un loc de joaca cu trambuline, tobogane, casute din povesti si leagane, dar si un club ce cuprinde cinema, teatru, spatii pentru desen si pictura.
Telefoanele lor au inceput sa inlocuiasca locatiile in care traiai - sali de cinema, petreceri, biroul la orele tarzii. Tinder a inlocuit tandretea, iar tu in loc sa evoluezi, te-ai blocat in spatele ecranelor.
Cu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine, in perioada 17-26 decembrie PROFI prezinta publicului prezent in Centrul Nou din orasul Brasov seria de evenimente Tara PROFI, serie alcatuita din concerte, targ, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Grand VIP Studios este spatiul in care canapelele confortabile din piele cu spatare ajustabile inlocuiesc clasicele scaune de cinema, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Cu toate acestea, poti insa sa te relaxezi la un film bun, in Grand Cinema & More imediat dupa Revelion, intre orele 15:30-23:45.
Ei cred ca ar trebui incepute lucrarile de reabilitare propuse de primarul Dragulin la Cinema Victoria, aflat in acest parc.
Calarasiul prin ochii mei (4) Cum amintirile imi dau ghiont sa zic ceva si de aniversarea anul acesta a 105 ani de la infiintarea primului cinematograf in Calarasi-cinema Codrat Marinescu in Septembrie 1911, pe strada Stirbei Voda (actuala 1 Decembrie 1918), pentru mai multa pozitionare in memorie asezandu-ma mai bine pe banca cu ochii inchisi in trecut, parca ma vad privind peste portilor metalice unul in carca altuia la scene din filmul ce rula in gradina de vara a cinematografului.
Proiectia a avut loc la Cinema Muzeul Taranului, in prezenta echipei si a unui public numeros.
Proiectia a avut loc la Cinema Muzeul Taranului, in prezenta echipei si a unui public numeros.
google-analytics.com